22 Mart 2015 Pazar

Adet Günü Hesaplama

Adet dönemleri sürekli değişik olan bayanların en kısa zamanda bir uzman hekime muayene olmalarında fayda vardır. Bazı bayanların Adet dönemlerinde gecikme yaşanabilmektedir. Bunun nedenini öğrenmek için muayene olmakda fayda var


adet dönemlerinde zaman zaman küçük sapmaların olabileceği de unutulmamalıdır. Adet dönemlerinde meydana gelen bu küçük sapmalar, mutlaka bir kötü durum habercisi olarak algılanmamalıdır. Ancak, sık olarak, 21 günden önce; ya da 35 günden sonra adet görmek gibi bir durum söz konusu oluyorsa, bötle bir durumda mutlaka bir uzman kontrolünden geçilmeli, adet dönemlerindeki sapmaların nedenleri araştırılmalıdır. Çünkü adet dönemlerinde sık olarak karşılaşılan düzensizlikler, önemli problemlerin habercisi de olabilmektedirler.
Adet kaç günde bir olunur sorusunun yanıtının düzenli bir şekilde verilmesi, bir kadının, sağlıklı olduğunun en önemli göstergeleri arasında yer almaktadır. Adet dönemlerindeki düzen, hem hormonların düzenli çalıştığı anlamına gelmektedir; hem de aynı zamanda, yumurtlamanın düzgün bir şekilde gerçekleştiğini göstermektedir. Adet dönemlerinde sürekli değişimler yaşayan kadınların, mutlak surette bir uzman kontrolünden geçmeleri, ve gerekli tetkikleri yaptırmaları gerekmektedir.
Etiketler: Adet günü hesaplama dini , Adet günü hesaplama hamilelik , Adet günü hesaplama proğramı indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder