17 Mart 2015 Salı

Lazer Epilasyon Nedir ? Nasıl Yapılır ?

Lazer epilasyon nedir ? Sorusunun cevabını açıklayacak olursak ,  Vücutda istenmeyen kılların giderilmesini sağlayan bir nevi tedavi yöntemidir. Lazer epilasyon hem bayanlarda hemde erkeklerde yapılmaktadır. Koltuk altı Lazer epilasyon 20 dakika sürerken , dudak üstü ve çene 5 dakika sürmektedir. 

LAZER EPİLASYON NEDİR ? 

Lazer epilasyon, vücutta oluşan kıllanmanın giderilmesinde en etkili medikal teknolojidir. İnsanlar lazer epilasyon tekniği öncesinde çok farklı yöntemler kullanıyorlardı. Bu yöntemlerin çoğu uzun süreli ve kalıcı olmuyordu. Lazer epilasyon bu sorunu gidermede en etkili medikal estetik yöntemidir. 

LAZER EPİLASYON NASIL YAPILIYOR ?

Lazer epilasyon süreci, epilasyon yapılacak olan bölgenin temizlenmesi, bölgedeki uzun olan kılların kısaltılarak epilasyona uygun hâle getirilmesi ve lazer cihazı ile taranması şeklinde üç aşamadan oluşmaktadır. Lazer epilasyona başlamadan önce, epilasyon yapılacak bölgeye özel bir jel sürülür. Daha sonra ten ve kıl rengine göre size en uygun lazer epilasyon cihazı ile epilasyon yapılacak bölge taranır. Bu işlem kıl yoğunluğuna göre birkaç dakika veya birkaç saat sürebilir. Bir seans yaklaşık olarak 15 dakika ile 45 dakika arasında sürmekte ve seans aralıkları 4-8 hafta arasında değişmektedir. Tedavinin bitmesi için gerekli olan seans sayısı 3 ile 6 seanstır. Lazer epilasyon tedavisi hem kısa sürmekte hem de kısa sürede sonuç alınmaktadır.

LAZER EPİLASYONUN FAYDALARI VE AVANTAJLARI NELERDİR ?

Hastaların çoğunda etkili ve uzun dönemli epilasyon sağlar. 
Hastaya uygun bir teknikle yapıldığında güvenli bir yöntemdir. 
Göreceli olarak daha az ağrılı bir yöntemdir. 
Hızlı bir yöntemdir, ortalama 2 saatte vücuttaki tüm tüyler temizlenebilir. 
Cilt üzerinde alerjik bir yan etkisi yoktur, cildi tahriş etmez, kalıcı yara izi bırakmaz, kanserojen olduğunu gösteren herhangi bir bilimsel kanıt yoktur. 
Batık kıllarda ve kıl dönmelerinde en iyi tedavi yöntemidir. 
Cilt enfeksiyonu ve bulaşıcı hastalık riski yoktur

Etiketler: Lazer epilasyon nedir , Lazer epilasyon fiyatları , Lazer epilasyon aleti , Lazer epilasyon caiz mi , Lazer epilasyon etkileri , Lazer epilasyon nasıl yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder