26 Mart 2015 Perşembe

Ayrılık Sonrası Neler Yapmalıyız ?

Devam eden güzel bir birlikteliğiniz var. Ama ne yazıkki birgün ansızın ilişkiniz bitdi ve ayrıldınız. Ayrılık yaşayanlar kendilerini kötü hissetmekdedir. Peki ne yaparsak bu kötü süreci hemen atlatabiliriz ?

hiçbir ilişkinin sonsuza dek sürme garantisi yok… Ancak yine de konu ayrılık olduğu zaman, bu durumu anlayışla karşılamak pek de mümkün olmayabilir. Biz de bu dönemi daha kolay atlatabilmeniz için biten ilişkinizin ardından dikkat etmeniz gerekenleri sıraladık.

Önceki sevgilinizi aramayı aklınızdan geçirmeyin

Eski sevgilinizi çok özlediğiniz bir anda sizin üzüldüğünüzü gören bir arkadaşınızın bir anlık, sizi onu aramanıza yönelik telkinlerine karşı dikkatli olun. Sizin o an üzüldüğünüzü gören arkadaşınızın size bir an iyilik yapmak için verdiği tavsiye, sizi daha çok üzebilir.

Duygusal şarkı dinlemek için asla bu dönemi seçmeyin. Daha haraketli müziklerle eğlenmeye çalışın. Unutmayın romantik şarkılar her zaman, eskileri hatırlatır ve sizi bunalıma iter.

Elbette birgün başkasıyla tanışacaksınız ama hemen değil. Tanıştığınız insan belki size uygun olabilir. Ama ayrılık evresinde yeni bir ilişkiye doğru atılan her adım, ayrılık acısını unutmak adına atılmış ise size zarar verecektir. Hiç acelesi yok; kusursuz bir zamanda daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz.
Etiketler: Ayrılık sonrası kadın , Ayrılık sonrası erkek , Ayrılık sonrası sessiz kalmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder